Digital-студія AXAL Technology

Веб-додатки

Розробка веб- додатків

Створення та розробка креативних, оригінальних та сучасних web-додатків на замовлення

SOFTWARE DEVELOPMENT

Що таке веб-додаток?

Web-додатком називають оригінальний та інтерактивний додаток, який одночасно завантажується в браузер і публікується на сервері, де міститься вся інформація та дані, що відображаються у веб-додатку.

Зовнішньо веб-додаток більше схожий на красивий та креативний сайт, але також він часто має більш унікальні функції, інтерактивні елементи та інші форми.

Веб-додаток підходить для власників бізнесу, підприємців, тих, хто надає послуги або товари, а також у вигляді корпоративної візитівки чи майданчика для спілкування всередині компанії.

Shape

Переваги розробки WEB-додатків

Зручність

Додаток веб-формату більш підходить для користувачів - його не потрібно встановлювати і він не потребує вільної пам'яті на пристрої.

Автоматизація

Усі оновлення виконуються автоматично та централізовано, тому власник може не переживати про оновлення програми.

Універсальність

Замовити веб-додаток можна для розробки одразу під усі види операційних систем, пристроїв і браузерів.

Масштабованість

Додаток можна оптимізувати і збільшувати за необхідності, розширювати можливості та функціонал.

Економія

Ціна web-додатку набагато нижча, ніж звичайного додатка, а для його обслуговування не потрібні професійні навички.

Функціональність

Фахівці розробки можуть реалізувати майже будь-який задум замовника, але при цьому користувачі зможуть без проблем розібратися у використанні майданчика.

Iphone
Ідеальний додаток

Етапи розробки інтернет-додатку

Створення технічного завдання

Фахівці спільно з програмістами розробляють ТЗ під вимоги замовника. Воно дасть змогу продовжити розробку правильно, без помилок, додаткових витрат і в стислі терміни.

Прототипування

Розробляє прототип, який дасть змогу зрозуміти, який вигляд матиме і працюватиме застосунок, і на його основі вже вносяться правки в ТЗ, змінюються умови функціонування та інші особливості.

Створення дизайну

Від зовнішнього вигляду майданчика залежить те, наскільки він буде привабливим для користувачів, зручним і функціональним. Професійні дизайнери враховують як сучасні тренди, так і особливості ніші та аудиторії.

Програмування

Один із найважливіших етапів, на якому програмісти враховують усі можливі особливості, нюанси, впроваджують вимоги та функціонал застосунку.

Тестування

Перед запуском веб-додаток тестують, щоб знайти будь-які недоліки, виправити помилки. Програмісти вносять правки, щоб максимально успішно запустити додаток.

Запуск та підтримка

Після тестування, додаток запускають для користувачів. Спеціалісти займаються просуванням, оптимізацією, а також швидко вносять правки згідно вимогам замовника.

Shape
НАШІ ПЕРЕВАГИ

Чому варто обрати AXAL?

Досвідчені

фахівці

Індивідуальний

підхід

Висока

якість

Технологічна

компетентність

Прозорість і

комунікація

Дотримання термінів

і бюджету

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Види веб-додатків

Додаток, який завантажується на одній сторінці. Він автоматично оновлюється за допомогою JavaScript, відрізняється високою швидкістю завантаження, зручністю для користувачів. Але також його складно оптимізувати і просувати, тому такий вид підходить для збору контактів, сторінки інформації, рекламного майданчика та інших послуг, де потрібно виконати одну-дві дії.

Цей вид додатку виглядає як сайт, постійно звертається до сервера, досить швидко оновлюється. Також він має низку переваг - підходить як для інтернет-магазинів, так і для каталогів, інформаційних сайтів, корпоративних та інших. Майданчик легко оновлювати, додавати контент, можна оптимізувати та просувати в пошуковій системі.

Progressive Web App або PWA - це поєднання, гібрид мобільного додатка та веб-сторінки. Його можна додавати на робочий стіл у смартфоні, зберігати як звичайний додаток, а також користуватися без доступу до мережі. Крім того, він дуже зручний та адаптивний, підходить для різного обладнання.

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Часті запитання

Ми використовуємо передові технології, такі як React.js, Angular, Vue.js та Node.js, для створення потужних та ефективних веб-додатків.
Наша компанія гарантує індивідуальний підхід до кожного проекту, високу якість розробки, вчасну доставку та технічну підтримку після запуску.
Ми маємо досвід розробки різноманітних веб-додатків, від корпоративних порталів до електронних комерційних платформ, що успішно функціонують і задовольняють потреби наших клієнтів.
Наша компанія пропонує команду досвідчених фахівців, індивідуальний підхід, відкриту комунікацію, високу якість роботи та конкурентоспроможні ціни.
Ми розробляємо веб-додатки з урахуванням можливостей масштабування та розширення, щоб ваш бізнес міг легко розвиватися та пристосовуватися до змін у вимогах ринку.
Наша компанія використовує передові методи та технології для захисту веб-додатків від кіберзагроз та забезпечення безпеки даних, включаючи шифрування, аутентифікацію та відслідковування уразливостей.
напишіть нам

Давайте зв'яжемося

Ви можете будь-коли зв’язатися з нами через sales@axaltech.com

    • 22+ Years

      Field Experience

    • 950+ Projects

      Done Around World

    • 99%

      Client Satisfaction

    • 1995+ Year

      Established On

    • 2 Mins

      Response Time

    Контакти

    +380 68 578 47 74
    sales@axaltech.com
    info@axaltech.com

    Відвідайте наш офіс

    Київ, Майдан Незалежності, 2